Avsnitt 2: Fredrik Ericsson

fredrikecover

 

Redan i avsnitt 2 får vi möta en riktig LEGENDAR i mtb-sammanhang, nämligen Fredrik Ericsson. Jag hälsade på hemma hos Fredrik i Falun och bjöds, förutom på en utsökt Bruschetta och en magisk Cappucino på den fantastiska historien om gokartföraren som ville skaffa bättre viktfördelning, köpte en mountainbike och sedan blev en ikon för sporten i Sverige. Han lade av, blev ledare, lyckades i OS, började igen och vann både Birken och Cykelvasan samma säsong! Det jobbet som står närmast ett ”normalt” yrke hittills är cykelmekaniker. Nu står han i vägskälet mellan att satsa själv på cyklingen eller på företaget Toppfysik, som sysslar helt och hållet med cykling…

Marathon-VM äger rum 29/6 och hittas HÄR

Fredriks hemvist på nätet är Toppfysiks hemsida

Tidningen det talas om i början är Bicycling

Lyssna och njut!

Play

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *