Avsnitt 3: Robin Wallner

robincover

 

Vi är alltså redan framme vid avsnitt 3, och det är en stor ära för mig att presentera det första avsnittet av två med de två bröderna Wallner: Robin Wallner! Robin är en av Sveriges främsta Downhillåkare och berättar om sin karriär hittills, tiden som franskt proffs och varför valet sedan föll på att starta upp ETT EGET TEAM. Det stämmer. Tillsammans med brorsan Niklas skapade Robin racingteamet W-racing som kuskar land och rike runt med sikte att utvecklas inom downhillsporten.  Många intressanta tankar bjuds det på, exempelvis svenskarnas märkliga inställning till tävlingsidrott, varför det är så praktiskt att ha ett team med sin bror och svaret på den stora frågan: Är extremsportare extremt våghalsiga människor?

Världscupen har, av bloggen att döma inte riktigt börjat som Robin tänkt sig, men vi hoppas förstås på fler framgångar framöver! Nästa vecka kommer avsnittet med den andra halvan i Wallnerduon, Niklas.

Vi finns på Facebook, förstås.

Här finns resultat och här TV-sändningar (XC, XCE och DH) från världscupen

Fridens liljor!

// Per

Play

One thought on “Avsnitt 3: Robin Wallner

  1. Pingback: Avsnitt 4: Niklas Wallner | MTB-podden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *