Avsnitt 4: Niklas Wallner

niklascover Niklas Wallner stod inför ett vägval efter att ha skadat mjälten i en tävling och inte kunnat tävla eller träna på flera månader: antingen lägga av helt, eller ge downhillcyklingen en riktig chans. Som tur är valde han det senare och tillsammans med sin bror startade han team W-racing och har bland annat tagit SM-guld sedan dess.  Av brorsan Robin som vi hörde i avsnitt 3 beskrivs Niklas som ”en konstnär och när det fungerar är han en av världens bästa cyklister”. Niklas hade många funderingar om varför saker blir som de blir och intressanta perspektiv på saker och ting. Lyssna och njut för en dryg timmes cykelinspiration!

Facebook skickar jag ut de flesta uppdateringarna, och det är också ett bra sätt att kontakta MTB-podden!

Här finns resultat och här TV-sändningar (XC, XCE och DH) från världscupen

//Per

Play

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *